Temel özellikler mobil uygulamalar tanınmış kumarhane para için oynarken

Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve özellikleri

Herkes, çevrimiçi kulüp, duydum benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , „Yuvarlanan makaralar“ ve „Yuvarlanan makaralar“. Hepsi demek istiyor aynı oyun akışı.Şanslı dizi yeni semboller sahip olmak ek ödül bir dönüş. Geleneksel basaribet güncel giriş ver kullanıcı bir şans bir şanslı kombinasyon her turda. O başlar tur ve izler benzer görüntüler aktif hatlar. Oyunlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, verme kullanıcı fırsat başka ücretsiz hediye için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak döndürme formlar kazanan kombinasyon.
  • Piktogramlar bir kazanan dizisinden kaybolma (veya dağılım) ve boş alanlar oluşturmak.
  • bunlarda boş yerler oluştur veya (düşme) yeni işaretler.
  • Müşteri ödeme alır eğer veriler resimler ek olarak form kazançlı bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğer piktogramlar ile.

Bu mekanizma kazanan zincirler durmayacak çoğaltılır ödeme hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik işlev aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Yaygınlık nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Oyuncular artık gerekli değil ilkel döndür makaralar ve form için bekleyin karlı zincir mevcut ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels yüzde yüz bu istekleri karşılıyor. Gelişen kârlı kombinasyonlar ve bu yeni simgeler ilgiyi uyandırmak ve artırmak duygular.Özellikle dalgalardan biri yol açacak ağır kazanma.

Kademeli makaralar bir şans sağlayın sahip birden fazla kazanç. düşerken karlı diziler birkaç arka arkaya kez ödül sağlayabilir çok ağır toplam. Bazı geliştiriciler kullanın ek katsayılar hangi maksimum artır kazanma.

RTP değeri ve volatilite göstergeleri üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkilemez finansal getiri göstergesi makineler. İzin veriliyor başlat video slotları ile büyük getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha düşük %94). Bağlantı yok oluşan piktogramlar ve değer beklenen getiri hayır.

Ama, basamaklı makaralar arttırma önemli bir ödül alma olasılığı. Çalışma prensibi simülatör Başarı bet bunu süreçte yeniler taban yuvarlak. Sonuç olarak makineler ile çığ sistemi genellikle dahil artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli açın iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu şunu önerir karlı zincirler yapamayacak düşmeyecek çok sık. Kademeli sanal makineler içindeki sistematiklikleri çoğu zaman artık yok %25-30.